Сектор "Г": Отново доказахме, че няма невъзможни неща

"Армейските" ултраси не пропуснаха да споменат опонентите си

21.12.2021 | 14:32 Редактор: Тодор Петров
Сектор

Организираните привърженици на ЦСКА от Сектор "Г" благодариха чрез социалните мрежи на всички фенове, които присъстваха на стадиона за мача срещу "Лудогорец" вчера. "Армейците" доминираха на терена и закономерно спечелиха двубоя с гол на капитана си Юрген Матей.

"Армейските" ултраси за пореден път оказаха невероятна подкрепа на своите любимци, като в началото на второто полувреме бяха подготвили продължително пиротехническо шоу в Секторите "Г" и "А". 

"Благодарим на всички, които присъстваха вчера. Тези, които не успяха, могат само да съжаляват. Отново доказахме, че когато отбор и фенове са като един, няма невъзможни неща. Ако не вярвате, питайте и "Виктория" (Пилзен)... 

Благодарим и на всички сини, лилави и всякакви други дребосъчета, които не спряха да се интересуват, обсъждат и коментират всяко наше действие, присъствие, отсъствие и т.н.

Щом в момента сме едно ниво над вас, представете си когато отново достигнем своя пик къде ще ви пратим да почивате и да търсите знаете кого... Защото колелото се върти ли върти и никога не знаеш кога може да мине през теб. 

ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ И САМО ЦСКА!", написаха организираните привърженици във Facebook.

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК